Dynamine ™ – en ny nevroaktiverende sentralstimulerende for trening, «koffein uten bivirkninger»

Compound Solutions regnes som et av de ledende selskapene i markedet, kjent for innovasjon, effektivitet og satsing på forskning. Sannsynligvis har du sannsynligvis brukt flere patenterte komponenter i dette selskapet før, men gjorde det ikke’Jeg vet ikke det. Selskapet er ansvarlig for PeakO2, Carb10 og en annen langtidsvirkende “neuroactivator” kalt TeaCrine® (Theacrine).

Mens TeaCrine® ble veldig populært i fjor eller så, selskapet begynte å jobbe hardt med den neste effektive nevroaktivatoren eller sentralstimulerende middel, som skyldtes de kjente problemene som DMAA og DMGA hadde. Vi tror dette vil være en av de beste neuroaktiverende stimulantiene i 2020.

Denne nye nevroaktiverende ingrediensen er Dynamine ™, og vi har ALLE opplysningene du lette etter om denne neste generasjons stimulator.

Dynamine (Methyliberin) er et koffeinderivat utviklet av Compound Solutions som er posisjonert som det raskerevirkende Theacrine.

Hva er dynamikken, og hvorfor er det best før trening?

Dynamine ™ er den raskere og mer komplekse versjonen av Theacrine (også utviklet av Compound Solutions), som er mer fokusert på bruk av kosttilskudd før trening, spilltilskudd eller energidrikker, mens Theacrine® egner seg best for tunge nootropiske formler.

Både teatret og dynamikken er det koffeinderivater – kongen av alle sentralstimulerende midler.

Hvis du vil vite hva Dynamine ™ er, så legg på laboratoriefrakkene dine fordi det vil være kompleks informasjon.

Dynamine ™ – Metyliberin, et derivat av koffein og en pårørende til teatrin. Dynamin og teacrine er klassifisert som metylurater, som skiller seg fra metylxanthiner som koffein, teobromin, etc. Vi vil se at disse forskjellene er små, men, du vet, små strukturforskjeller fører til STORE forskjeller i effekten på kroppen.

Den offisielle molekylformelen til Dynamine ™ er 2-metoksy-1,7,9-tetrametylsyre og TeaCrine® formel er 1,3,7,9-tetrametylsyre. Generelt hender det at metylgruppen ved “3-stilling” av teatrinmolekylet blir kastet ut av ringen og overført til en av oksygenet (2-okso) i pyrimidinringen. Derfor dannes en metoksylgruppe, som generelt er gunstigere for løselighet i fett.

Denne gruppen gjør molekylet mindre hydrofilt, noe som er bra for oss, fordi mindre hydrofile molekyler krysser membraner lettere (for eksempel blod-hjerne-barrieren). Denne metoksygruppen kan også endre måten Dynamine samhandler med reseptorene og enzymer i hjernen din.

Kilder til det beste energitilskuddet Dynamine: Naturlig før trening

Dynamine ™ finnes naturlig i de samme plantekildene som teinkrin, teobromin, teofyllin, xantin, koffein, paraksantin og alle purinealkaloider. Denne plantekilden som inneholder alle disse fantastiske forbindelsene er Robusta-kaffe. Det skal ikke forveksles med arabica, den typen kaffe som folk flest spiser daglig. Vær oppmerksom på at Dynamine (og teacrine) også er til stede i arabica, men ikke i slike mengder som i robusta.

Dynamine ™ finnes i assamisk te (Camellia assamica var. Kucha) og i små mengder i kakao og yerba-mat, så vel som i Cupuaçu (uttales ku-pu-a-su), men IKKE i svart eller grønn te (Camellia sinensis), som mange andre forbindelser.

For de som ikke’vet ikke, Theobroma grandiflorum er et kakaolignende tre som vokser i Amazonas i Brasil, Peru, Bolivia og Colombia. Fruktene ligner på kakaobønner, de har en hvit masse som inneholder alkaloider i høye konsentrasjoner.

Sak om eksplisitt samsvar

Alle disse kildene er et viktig skritt for å oppfylle kravene i DSHEA (Food Additives Act), da det ikke er argumenter mot naturlig opprinnelse, siden Dynamine helt klart er en “integrert del” av flere “planter” (ord hvis definisjoner fortsatt er diskutert i tilfelle av DMAA) Som vi vil se senere, insisterer Compound Solutions på å legge til Dynamine på GRAS-listen (en liste over stoffer som er anerkjent som helt ufarlig) og finansierer mye forskning for å sikre at det virkelig er trygt.

Hvordan virker naturlig dynamikk før treningen?

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip2_1538757443.jpg

Møt Dr. Hector Lopez, hovedforsker av Dynamine og Theacrine.

Gjør et søk på Methyliberin så vil du raskt innse at det ikke er noen studier direkte med denne forbindelsen. De små ressursene du finner vil diskutere nedbrytningen av koffein eller bioaktive kaffeforbindelser. Interessant nok er de viktigste søkeresultatene [som inkluderer TeaCrine® (teacrine) og Dynamine ™ (metylliberin)] er faktisk resultatene fra det tidlige arbeidet til medforfattere Tim Siegenfuss, PhD, FISSN, Sean Wells, MPH, RD, FISSN og Hector L. Lopez, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN, som stammer fra deres første- noen gang studere av disse «methylurates» med deltakelse av mennesker i 2010-2011. Dynamine ™ og TeaCrine® er varemerker og er beskyttet av en rekke internasjonale patenter, i påvente av serienummer 61/903, 362 og amerikansk patent 9 468 645; Sammensatte løsninger

Bekjentskap med forbindelse Solutions

Først da vi snakket med CEO i Compound Solutions Matt Titlow og Hector L. Lopez, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN, lærte vi virkelig hva denne forbindelsen er og hvordan den fungerer i kroppen. De to skaperne av Dynamine ™ (og TeaCrine®) var snille nok til å fortelle hvordan denne fantastiske blandingen fungerer.

Metiluratı – TeaCrine® (Theacrine) og Dynamine ™ (Methyliberin) – Dette er en ekstremt sjelden klasse biologisk aktive ingredienser som er neuro-aktivatorer, men ikke påvirker hjertefrekvens, blodtrykk eller vasokonstriksjon (pressrespons). Med andre ord, Dynamine ™ (og TeaCrine®) stimulere sentralnervesystemet uten å påvirke det kardiovaskulære systemet.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip3_1538757465.jpg

Compound Solutions sponser Dynamine-forskning.

Disse forbindelsene har mindre effekt på binyrene enn koffein og andre sentralstimulerende midler. Sammen med redusert binyrebånd, Dynamine ™ og TeaCrine® også føre til en reduksjon i kortisol, noradrenalin, etc.

Compound Solutions antydet at årsaken til forskjellene i virkning og farmakodynamikk av Dynamine (hurtigvirkende, med høy effekt), sammenlignet med Theacrine, skyldes dens litt forskjellige struktur. De “spill med en metylgruppe” tillot Dynamin-molekylet å trenge raskere inn i blod-hjerne-barrieren (BBB), noe som fører til raskere effekter, muligens kraftigere aktivering av dopaminreseptorer og signalering fra andre nevrotransmittere (norepinefrin, serotonin og GABA).

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip4_1538757478.jpg

Dynamin ligner Theacrine, men forskyvningen av metylgruppen påvirker dens evne til å krysse blod-hjerne-barrieren betydelig.

Det antas også at det, på samme måte som Theacrine, er en allosterisk modulator av adenosinreseptorer (en svak hemmer). Allosterisk hemming er lik bruk av a “nøkkel” (Dynamine) til et sted fjernt fra hovedstedet til “låse” (adenosinreseptor). Koffein, tvert imot, blokkerer ortostatisk hele “låse”, kobler til det viktigste reseptorstedet. Som et resultat er sannsynligvis svak allosterisk hemming ansvarlig for mangelen på avhengighet og tachyphylaxis som er karakteristisk for Theacrine og Dynamine.

Det første arbeidet med deltakelse av mennesker viser at utbruddet av effekt (ENV = energi, humør, oppmerksomhet) skjer raskere. Begynnelsen av handlingen er omtrent 10-15 minutter, toppen oppstår etter 45-60 minutter, og deretter oppstår en nedgang i løpet av 2,5-3 timer.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip5_1538757494.jpg

Er det den sunneste treningen før?

Sammensatte løsninger hos Dynamine ser utmerket “neuroactivator” som gir robust kognitiv forbedring.

Effektene som forbrukerne forventet av Theacrine kan med andre ord tydeligere oppnås fra Dynamine, nemlig en rask og uttalt handling.

I hovedsak Dynamine ™ forbedrer kognitive egenskaper, så effekten av den ligner den vanlige «koffeinladning», men faktisk påvirker det ikke det kardiovaskulære systemet eller binyrene. Metylurinsyrer (dvs. metylurater) skiller seg fra metylxantiner (koffein, paraxantin, xantin). En liten forskjell, bestående av posisjonen til en oksogruppe, påvirker de ovennevnte parametrene i det kardiovaskulære systemet.

Det betyr også at Dynamine ™ og Theacrine® skal IKKE påvirke søvnen. Dette ble vist i foreløpige studier da forbindelsene ble tatt sent på kvelden og PSQI (Pittsburgh Sleep Quality Index) ble målt.

Hvordan bruke sunnest før trening? Dosering og kombinasjon med jy før trening

Selskapet Compound Solutions sa at «gylne snitt» av doser av Dynamine er i området 100-200 mg. Studier pågår for tiden for å bestemme “ideell” dose basert på uavhengig bruk, så vel som i kombinasjon med alle typer andre CNS-aktiverende forbindelser (mer om dette nedenfor!).

Sikkerhet ved trening: dose-respons studie

Compound Solutions forsker for tiden på genotoksisitet, kromosomavvik og mutagenisitet, som selskapet sier ser lovende ut. Det gjennomføres også en rekke andre rotteundersøkelser (LD50-undersøkelse), en doseresponsstudie (en 14-dagers studie … en tilstrekkelig periode for rotter), og en mye lengre klassisk toksikologisk studie for å bestemme NOAEL (a dose som ikke har en tydelig uønsket effekt), som det er viktig informasjon for å bestemme dosen av GRAS (en dose anerkjent som helt ufarlig) og oppfylle kriteriene for “definert ingen skade under betingelsene for tiltenkt bruk”.

I tillegg gjennomføres tre humane kliniske studier parallelt med rottekompleksitetstoksisitetsstudier. Compound Solutions håper å få en dose GRAS som “sluttregel” av FDA i samsvar med OECD / GLP-anbefalingene … dette er en høyere sikkerhetsstandard enn til og med NDI (den nye matingrediensen)!

Kombinasjoner før trening: Dynamin + koffein, koffein + teacrine + Dynamine

Koffein + Dynamin

Som nevnt over, koffein gjør bare alt bedre (bortsett fra kanskje søvn). Derfor går Dynamine bra med koffein. I alle fall er 200-300 mg koffein og 100-200 mg Dynamin ideelt kombinert og forbedrer effekten av «ENV», som du får fra en ny kognitiv forsterker.

Koffein + Theacrine + Dynamine

Kombiner koffein, Theacrine og Dynamine for en fantastisk kombinasjon av øyeblikkelig og varig energi, humør og fokus.

Denne kombinasjonen er bare magisk. Det gir deg det beste av alle tilkoblinger. Takket være kombinasjonen koffein og Dynamine, vil du få øyeblikkelig energi, oppmerksomhet og våkenhet. Og når du legger til Theacrine® til blandingen, får du en kombinasjon for langsiktig vedlikehold av denne tilstanden.

I følge tidlige rapporter fra alfa- og betatestere, samt foreløpig forskning, er kombinasjonen av koffein + Dynamin ™ + Theacrine® er fantastisk! Det ser ut til å gi en “stabil fullspektrum effekt” hele dagen!

Synergistic nootropics

I kombinasjon med andre synergistiske ingredienser (tyrosin, kolinergika, koffein, rhodiola, bacopa, løve # 39; s manke (Hericium erinaceus) og andre ingredienser som aktiverer sentralnervesystemet) kan du ta en lavere dose, mest sannsynlig i området 50- 100 mg.

Før treningstilskudd som inneholder Dynamine ™

Dynamine ™ er fremdeles en ny ingrediens, og bare noen få selskaper bruker den i formlene. Her er en liste over selskaper som allerede har inkludert det i sine eksisterende produkter, eller vil inkludere i deres neste utgivelse av deres tilskudd før trening.

  • Inspired Nutraceuticals DVST8 White Cut (2018-versjon)
  • Performax Labs StimMax
  • ATP-ernæring utfører kinetikk V2

Dynamin er ett skritt høyere enn koffein, noe vi gleder oss til! Det virker raskere enn Theacrine, men fører ikke til opphopning av vann.

Opprinnelig Dynamin ™ Oversikt / førsteinntrykk

Opprinnelig prøvde PricePlow-teamet det og merket hyggelige effekter helt fra begynnelsen av – det er helt klart raskere og forårsaker mer “sensasjoner” enn Theacrine. Dette er en gjennomgang av førsteinntrykket etter en enkelt dose.

Etter ytterligere bruk virker utsiktene veldig gunstige. Faktisk forårsaker Dynamine effektene som vi forventet av Theacrine. Du begynner å føle det raskere, og det er vanligvis det brukerne vil ha.

Vi tror dette er det perfekte supplement til koffein, spesielt for de som har kaffe «fungerer bare ikke lenger.»

Er Dynamine den beste treningen før 2019?

Når TeaCrine® dukket opp, var det en banebrytende ingrediens for langvarig, ren energi. Men vanlige fans av treningstilskudd som begynner å trene 60 minutter eller mindre etter inntak, under selve treningen, fikk aldri fordelene med å øke energi og oppmerksomhet fra ingrediensen de håpet på.

Det er når Dynamine ™ kommer inn. Det gir samme slutteffekter, men gir dem mye raskere, noe som gjør det ideelt for bruk i kosttilskudd før trening.

Leave a Comment